We hebben een simpele doelstelling:
Iedereen die zich meldt helpen met inspirerende en praktijkgerichte voorstellen, met een helder kostenplaatje en de projectgebonden en maatschappelijke opbrengsten.

  • Vegetatiedaken (sedum, gras, bloemen, struiken, bomen, dakterrassen….);
  • Zonnepanelen in vele soorten en uitvoeringen;
  • Zonneboilers;
  • Energiedaksystemen (geïntegreerd systeem onder de dakbedekking om warm water en elektra te oogsten);
  • Opvang en gebruik van regenwater;
  • Groene gevels;
  • Gevelsystemen voor de opwekking van zonnestroom;
  • Vergroening van dakterrassen en balkons;

We geven graag advies dat uit kan monden in een concrete offerte zodat u direct weet waar u aan toe bent als u een wens of ambitie heeft. We richten ons op de wat grotere projecten: winkelcentra, bedrijfslocaties, culturele gebouwen, appartementengebouwen (zowel huur en vereniging van eigenaren). De subsidiemogelijkheden en de fiscale voordelen leggen we graag uit net zoals het te verwachten onderhoud en de levensduur.

We zijn ook pro-actief en zoeken de plekken op waar we kunnen helpen met verduurzaming of met het geven van voorlichting over de verduurzaming van daken en gevels.

We acteren ook op een hoger schaalniveau naar overheden en de toeleveringsindustrie.

Uiteindelijk doen we dit omdat we naast het uitoefenen van ons vak uiterst gemotiveerd zijn om een bijdrage te leveren aan de klimaatgerelateerde problematiek. Iets dat ook in Eindhoven, net als in de rest van Nederland, steeds hoger op de agenda staat.

Uiteindelijk doen we dit omdat we naast het uitoefenen van ons vak uiterst gemotiveerd zijn om een bijdrage te leveren aan de klimaatgerelateerde problematiek. Iets dat ook in Eindhoven, net als in de rest van Nederland, steeds hoger op de agenda staat.

De komende tijd zullen diverse leden van het collectief zichzelf introduceren op deze site. We beginnen met de inspirerende architect Harrie van Helmond, voorloper op het gebied van toepassing van duurzame daken.

Post navigation