26 januari 15:00 - 17:00

Evenementen
2e inspiratie-sessie

2e inspiratie-sessie: Verduurzaming van gebouwen

We hebben het afgelopen zomer allemaal kunnen ervaren. De noodzaak om iets aan de klimaatverandering te doen wordt steeds nijpender. En als dat nog niet genoeg is zijn de energieprijzen een prima motivatie. Hoogste tijd dus om nu eindelijk eens de handen uit de mouwen te steken en ook echt iets te gaan doen.

Maar wat zijn nu echt zinvolle maatregelen? Hoe kom ik tot een integrale probleem-aanpak voor mijn gebouwen? Daarvoor organiseert het Collectief Duurzame Daken haar tweede inspiratie-sessie. Met kernpunten gasloos en daarop afgestemd optimaal gebruik van het dak.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze sessie wordt uitgebreid stil gestaan bij een van onze voorbeeldprojecten. Onze ervaring leert dat ongetwijfeld een interessante discussie zal ontstaan over alle (on)mogelijkheden voor verduurzaming van gebouwen en leren we van elkaar hoe dat nog beter kan.

Win een verduurzamings-voucher t.w.v. € 5.250,-

Er zijn 5 Verduurzamings-Vouchers ter beschikking waarmee een uitgewerkt advies kan worden verkregen als basis voor verduurzaming van uw gebouw. Neem dus "een gebouw mee" naar deze middag! inclusief eigen bijdrage: €750,-.

Deelnemen? Schrijf u hier in!

Deelnemen?
Schrijf u hier in!