Van Helvoirt Groenprojecten

Leden
Van Helvoirt Groenprojecten
Collectief Duurzame Daken
Collectief Duurzame Daken
Collectief Duurzame Daken
Van Helvoirt
Van Helvoirt Groenprojecten

Wie wij zijn

Wij creëren de inspirerende groene omgeving die verschil maakt voor mensen

Groen maakt verschil voor mensen. Buiten zijn leidt tot andere gesprekken en oprechte verbinding. Groen brengt mensen in beweging en creëert een beleving. Je geniet samen van wat alles wat je buiten ziet, ruikt en proeft. De professionals van Van Helvoirt Groenprojecten helpen je graag om van jouw project of tuin een inspirerende buitenruimte te maken.

We hebben een passie voor groen. Wij realiseerden de afgelopen jaren veel mooie en bijzondere groene projecten voor gemeenten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, architecten, zorgorganisaties en woningcorporaties. Daarmee maken we verschil voor mensen én bieden we oplossingen als het gaat om bijvoorbeeld klimaatadaptie, duurzaamheid en biodiversiteit. We leggen ook met plezier tuinen aan voor particulieren en verzorgen graag voor hen het onderhoud.

Onze opgedane kennis en ervaring stellen we graag beschikbaar. Het liefst komen we een kijkje nemen bij jou op locatie. Dan onderzoeken we samen wat de mogelijkheden en wensen zijn én kijken we samen hoe wij onze expertise het beste kunnen inzetten om jouw ambities te realiseren.